Posithiv plattform - En helg för l(h)ivet

Har du nyligen fått din hivdiagnos eller har du haft den ett tag? Vill du träffa andra i samma situation? Det här är en utbildningshelg för dig i Värmland och Västra Götaland!  

Posithiv Plattform – en helg för L(h)ivet är en möjlighet för dig som lever med hiv att få komma till en lärorik, intressant och trevlig helg i internatform. Helgen lyfter, genom föreläsningar och workshops, frågor som rör sexuell hälsa, utanförskap, medicinering och psykosocialt stöd. Du får möjlighet att lyssna och ställa frågor, prata om sex, när-var-hur ska jag berätta och relationer. Det kommer att finnas mycket tid att träffa och umgås med andra deltagare och dela erfarenheter.

Helgen inleds med middag på hotellet på fredagen och avslutas söndag eftermiddag. Helgen är kostnadsfri, du bor i enkelrum och resa till och från Kungälv ingår. Helgen är i samarbete med Posithiva Gruppen och utförs i hela landet.

Var och när: Hotell Fars hatt, Kungälv. Vi börjar på fredagen 25 maj, 19.00 med middag och avslutar 27 maj vid 15-tiden.

Anmälan görs till http://www.posithivplattform.se

Obs! Begränsat antal platser. Personer boende i Västra Götaland och Värmland och personer som ej deltagit i en plattform tidigare prioriteras. Vill du fråga mer om helgen går det bra att kontakta oss på PG Väst:

Joakim Berlin joakim.berlin@pgvast.se 0707-422438 eller 031-143530

När:
25 maj 19:00–27 maj 15:00
Var:
Fars hatt, Kungälv
Publicerad den

Dela