Posithiv Plattform

Har du nyligen fått din hiv-diagnos eller har du haft den ett tag? Vill du träffa andra i samma situation? En utbildningshelg för dig i Västra Sverige och Värmland!

Posithiv Plattform – en helg för L(h)ivet är en möjlighet för dig som lever med hiv att få komma till en lärorik, intressant och trevlig helg i internatform. Helgen lyfter, genom föreläsningar och workshops, frågor som rör sexuell hälsa, utanförskap, medicinering och psykosocialt stöd. Du får möjlighet att lyssna och ställa frågor, prata om sex, när-var-hur ska jag berätta och relationer. Det kommer att finnas mycket tid att träffa och umgås med andra deltagare och dela erfarenheter.

Helgen inleds med middag på hotellet på fredagen kl 19 och avslutas söndag eftermiddag. Aktiviteten är kostnadsfri, du bor i enkelrum och resa till och från Karlstad ingår. Helgen genomförs i samarbete med Posithiva Gruppen.

Anmälan: Anmäl er till posithivplattform.se eller på 08-720 19 60 Obs! Begränsat antal platser. Personer boende i regionen prioriteras. Vill du fråga mer om helgen går det bra att kontakta Joakim på PG Väst: joakim.berlin@pgvast.se eller tel: 0707-422438

När:
24 maj 19:00–26 maj 19:00
Var:
Fars Hatt, Kungälv
Publicerad den

Dela